March 9, 2018 - No Comments!

Team: Intervju med Robin Lund

Evelyns verksamhet utgår från nio olika orter i Sverige. Här arbetar minst en verksamhetsutvecklare per plats. På Evelyn Stockholm arbetar Robin Lund med verksamheten. Vem är Robin när han inte coachar akterna i Stockholm?

Vem är du och vad är din roll på Evelyn?
Jag heter Robin Lund och arbetar som verksamhetsutvecklare för Evelyn Stockholm och Evelyn nationellt. När jag inte jobbar på Evelyn så är jag musiker i en rad olika sammanhang, proggpunkmetal med Karpis, psychgitarr och diverse ljudvärldar i kollektiven Svarta Hålet och AAA, har en rad soloprojekt och spelar med flera olika artister både live och i studiosammanhang. Utöver konsten och musiken så är mina intressen kärlek, katter och mat.

Berätta om ett betydelsefullt ögonblick för dig i ditt jobb?
Att följa en akts process i att gå från en ofta rätt suddig vision till att ha genomfört t.ex. en turné, skriva, spela in och släppa en låt/EP/LP är alltid lika fantastiskt. Det är ofta akter överträffat vad de i början antog var deras förmåga.

Vad är på gång framåt på Evelyn i din stad?
Vi fortsätter att uppdatera studiomiljöerna och lokalen i allmänhet. Vi har bra organisk tillväxt vad det gäller akter och jämställdhetsmålen är ledstjärnan i detta arbete. Vi planerar även att genomföra ett par föreläsningar om musikbranschen under 2018.

Vad är dina tre bästa tips på kreativitet?
1. Att släppa alla idéer om rätt och fel/bra eller dåligt, bara gör och se vart du hamnar.

2. Begränsningar är något jag anser stimulerar kreativitet, t.ex. tekniska eller tidsmässiga begränsningar.

3. Att ge sig själv ett break. Släppa allt, äta en glass och göra något helt annat ibland. Skapandekraft går inte att tvinga fram, man måste hänga på kraften när den kommer.

💜💜

Published by: Micke in Intervju, Uncategorized

Leave a Reply