February 15, 2019 - Comments Off on Ibland behöver vi fira!

Ibland behöver vi fira!

Hur firar du den där låten som blev klar? Musikvideon, albumet, produktionen, hjärtat i texten. Det där samarbetet som gav energi till projektet eller genomförandet av det där målet du satt upp?

Ikväll delas Sveriges Oberoende Musikpris Manifest ut på klassiska jazzklubben Nalen i Stockholm. 21 priser skall delas ut till musikbolag och artister som gjort handling av sina planer och idéer och tillsammans skapat en hel massa bra musik! Det finns många artister och musikbolag att inspireras av!

En artist som går upp på scen ikväll på Nalen är Maxida Märak från Jokkmokk. Hon producerar hiphop på ett unikt och nyskapande sätt där Sápmi alltid är normen. Budskapet i hennes låtar är tydligt men det är inte politiken som driver henne som artist – det är strävan efter att skapa fet musik. På scenen är Maxida kaxig och tar för sig, hon är hellre för mycket än för lite. Genom att vara ärlig och transparent med vem hon är hoppas hon kunna inspirera andra med att man kan bli vad man vill, oavsett bakgrund.

Det skall vi fira ikväll och alla andra dagar framåt!

Published by: evelyn in Tips

Comments are closed.