December 2, 2021 - Comments Off on Evelyn highlights – en hyllning till skapandet och musiken

Evelyn highlights – en hyllning till skapandet och musiken

För fjärde året i rad sammanfattar vi Evelynåret i decemberkampanjen highlights. I år fokuserar vi lite extra på musiken och lyfter fram ett urval låtar som skapats 2021 av de akter som är deltagare i vår verksamhet, i tre mixtapes!

Från Luleå i norr till Malmö i söder har musik skrivits, ord formats till texter och mixar valts ut med omsorg. Tid har investerats i toner, i samarbeten mellan människor, i konsten. Nu firar vi låtarna som släpptes, idéerna och målen som blev av. Ni inspirerar! Vi på Evelyn är stolta att hjälpa er framåt. Det här är Evelyn highlights 2021! 

I vårt första av tre mixtape blandar vi musik med bland andra To Carry Anne, Gray Soul Pennies, Lisa Wanloo, Jon Lyster, The Gulit med flera. Här möts indie och rock. Finstämt och skevstämt. Lyssna på mixtape #1 här.

Följ kampanjen highlights med mixtapes, aktintervjuer, gästpostare och annat kul hela vägen fram till jul, på Evelyns Instagram.

Published by: Vic Skoglund in Akter, Uncategorized

Comments are closed.