Highlights 2018

Go get it!
Årets Ninja

Spotify – Facebook – YouTube

Vem är Årets Ninja och vilken musik skapar du?

Jag är en singer-songwriter som skriver lekfull och sorgsam vispop. Min ljudbild består främst av sång och elgitarr. Har senaste åren varit aktiv i Umeå men flyttade för ett år sen till Örebro.

Om du blickar tillbaka på 2018, vilka är dina tre highlights från ditt musikskapande?

1) När jag släppte mitt debutalbum ”Vaginaland” under våren 2018, som jag skrivit och producerat. Jag hade jobbat med projektet under flera år och det kändes så förlösande att äntligen bli klar, och jag kände mig så stolt!

2) När jag ställde mig på scenen igen i höstas på Live at Heart efter en lång paus från spelningar, och insåg hur mycket jag hade saknat det.

3) När jag nu under vintern klev in i ministudio igen och började spela in mitt kommande projekt, denna gång hos Evelyn. Är så taggad, vill vara i studion hela tiden!

Vilken musikhändelse har betytt mycket för dig under året? Varför?

Det har betytt mycket för mitt musicerande att få kontakt med Evelyn. Stina och Victoria där har varit så pepp och inneburit en push för mig att ”go get it!”. Att genom Evelyn få kontakt med andra musiker har också varit inspirerande.

Vad ser du fram emot 2019? Vad vill du skall blir sant i ditt skapande/med din musik 2019?

Jag ser fram emot att jobba med mitt kommande släpp, samt spelningar i Stockholm, Göteborg och Örebro i vår. Jag hoppas på att kunna utvecklas som producent och leka loss ännu mer med min musik!

 

[unex_ce_button id="content_p7jkv9qf1" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="18px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#6e377b" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://evelyn.kulturens.se/index.php/highlights-2018/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]Fler highlights![/ce_button]