Highlights 2019

För andra året i rad sammanfattar vi Evelynåret i decemberkampanjen highlights. I år fokuserar vi lite extra på musiken och lyfter fram ett urval låtar som skapats av de akter som deltar i verksamheten, i ett mixtape! Faktiskt inte bara ett, utan hela fyra mixtapes, under fyra fredagar i december. Från Luleå i norr till Malmö i söder har musik skapats. Tid har investerats i toner, i samarbeten mellan människor, i konsten. Det här är till låtarna som släpptes, idéerna och målen som blev av. Här är Evelyn highlights 2019! 

Mixtape #4 2019

Det här är mixtape #4, det sista i vår serie highlights där vi mixar låtar från Evelynåret 2019! Här kommer nyårsraketen – kraftfulla bloss att dansa in det nya året till! Här mixar vi låtar med bland andra Jon Lyster, Polarbearz, Ruth Sandbladh och Amanda Alexander.

Alla fyra mixtapes går att lyssna på här! Och du, våra mixtapes är bara ett litet smakprov. Från norr till söder på våra Evelynorter skapas så mycket mer musik! I våra studios, workshops och coachningar formas toner och mål planeras och förverkligas av musikskapare som vill framåt. Håll dig uppdaterad på vad som sker i vår verksamhet på vår Facebook-sida.

Nu ser vi fram emot 2020, vilka mål formas? Vilka idéer flyger? Vilken musik når nya öron? Nu kör vi!

Mixtape #3 2019

Det här är mixtape #3! Vi sänker tempot och varvar låtar som passar omtanken, glöggen och lediga lugna dagar. Här mixas jullåtar, hemlåtar, kärlekslåtar och en ochannan låt för de små. 2019 var ett maxat musikår, njut! Medverkande akter är bland annat Indiekid Aurelia, Hanna Turi, Erik Slättberg, Jean Root och Shah.

Vi firar Evelynåret 2019 med musik från ett urval akter med låtar från året. Följ kampanjen och lyssna på Mixtape #1 och Mixtape #2 – så mycket fantastisk musik!

Håll dig uppdaterad på facebook.com/evelynkulturens. Mixtape #4 kommer den 27/12. Stay tuned.

Mixtape #2 2019

Det här är mixtape #2! Här har vi samlat musik på svenska. Här formas de direkta orden mellan beatsen, dialektepos i poplandskap och allsångsvisor för fredagsfesten! Vi blandar låtar från 2019 med bland andra Sara Yasmine, Jimmy Sjödén, MÄJEB, Gonza-Ra! Låt det rulla, inspirera och sprida kreativt ljus framåt!

Följ kampanjen här på vår hemsida och på facebook.com/evelynkulturens. Mixtape #3 kommer 20/12.

Mixtape #1 2019

I vårt första av fyra mixtape blandar vi musik från 2019 med bland andra Maydar, IamStrive, Hanutten och Tracy Irve. Stockholmspop möter ordkonst från Norrland. Upptempo och danstempo, här finns fredagspeppen! Lyssna på mixtape #1 här nedan eller klicka vidare till Spotify. Och du – stay tuned – mixtape nr 2, 3 och 4 släpps 13/12, 20/12, 27/12! Följ kampanjen här på vår hemsida och på facebook.com/evelynkulturens. Vilken blir din favorit? Lyssna, följ och dela kampanjen – musiken skall snurra!