Highlights 2018

Grejen med kärlek
Josef Love

Vem är Josef Love och vilken musik skapar du?

Josef Love är vad jag och mitt band kallar oss när vi skriver och spelar vår harmoniska soulpop på både svenska och engelska. Jag heter Josef och mitt andranamn är Love så Love (med engelskt uttal) kändes perfekt då kärlek ofta är vad låtarna handlar om och kärlek är det vi vill sprida.

Om du blickar tillbaka på 2018, vilka är dina tre highlights från ditt musikskapande?

1) Jag skulle nog säga att första höjdpunkten är släppet av debutsingeln Sadness under våren samt andrasingeln Reason For It All. Det är första gången jag någonsin har släppt något officiellt och även starten för Josef Love.

2) Andra höjdpunkten är när Evelyn såg till så att vi fick spela efter Molly Sandén på stora scen under Luleå Hamnfestivalen. Det var en riktigt grym och lärorik upplevelse för oss!

3) Tredje höjdpunkten är nog en blandning av alla de goda minnen som vi har fått med oss efter att ha spelat live väldigt mycket under året. Vi har fått spela hos P4 Norrbotten, Luleå Pride, PDOL, Sensommarfestivalen, Springbeast i Stockholm och en massa annat smått och gott. Att responsen blev såpass positiv har varit stärkande!

Vilken låt/release under 2018 önskar du att du själv skrivit? Varför? 

För mig personligen är det nog Lukas Grahams låt Everything That Isn’t Me. Många gånger är det lite jobbigt att deras låtar säger det jag vill säga men de säger det så himla bra. Lyssna på den här på Spotify!

Vad ser du fram emot 2019? Vad vill du skall blir sant med din musik 2019?

Under 2019 ska vi spela in de sista låtarna som tillsammans med de två tidigare singlarna slutför debut-EP:n. Sen ska vi fortsätta spela live, bli bättre och fortsätta sprida kärlek. Drömmen är att vi fortsätter utvecklas vad gäller låtskrivandet, musiken och liveframträdandena. Sen hoppas jag givetvis att vi har ruggigt kul längs vägen!

[unex_ce_button id="content_p7jkv9qf1" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="18px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#6e377b" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://evelyn.kulturens.se/index.php/highlights-2018/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]Fler highlights![/ce_button]