Highlights 2018

Duetter och målkalas
Kamilla Bayrak

Verksamhetsutvecklare på Evelyn i Uppsala

Om du blickar tillbaka på 2018, vilka är dina highlights från verksamheten?

Vi fick en ny akt i början av 2018, Johan Åslund som hade som vision att han redan till sommaren 2018 skulle spela på en festivalscen. Han hade vid det tillfället vid vårt första möte varken ett band eller egna låtar. Trots detta lyckades han ändå starta både ett band, skapa ett sound, skriva nog eget material för att kunna bokas samt få en spelning på Storsjöyran. Han var med på att det krävdes att jobba väldigt fokuserat och målinriktad och jag både imponerad och väldigt glad för hans skull att han lyckades! 

Vilken låt under 2018 önskar du att du själv skrivit? 

Julia Michaels + Lauvs There's No Way! Tycker det är den snyggaste duetten i modern tid, älskar den!

Vad ser du fram emot 2019? Vad vill du skall blir sant på Evelyn Uppsala 2019?

Vi har jobbat länge i Uppsala för att kunna bygga om vår lokal till bättre anpassade studios. Jag hoppas innerligt att 2019 blir året då vi äntligen får till en lokal som känns lite mysigare att komma till men kanske framför allt som vi kan genomföra bättre vokalinspelningar i. Vi håller även på att kolla på ett sätt att kunna erbjuda ”tyst replokal” för de akter som nu börjar ta steget ut mot att börja spela sitt material live.

[unex_ce_button id="content_p7jkv9qf1" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="18px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#6e377b" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://evelyn.kulturens.se/index.php/highlights-2018/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]Fler highlights![/ce_button]