Highlights 2018

Satanic Surfers live på Pustervik i Göteborg.

Hemvist och tonårsidoler
Patrik Blomqvist

Verksamhetsutvecklare på Evelyn i Göteborg

Om du blickar tillbaka på 2018, vilka är dina tre highlights från verksamheten? 

Vi fick äntligen till en välbehövlig flytt av verksamhetslokal. Vi växte för länge sen ur vår nuvarande lokal på våning 3 i Brewhouse, så vi har i flera år försökt hitta en bättre lokal som ger bättre förutsättningar för våra deltagare att utöva och producera sin musik. Till slut hittade vi en klockren lösning på våning 4 i samma byggnad, så flytten blir dessutom sjukt smidig, och vi kan fortsätta kalla Brewhouse vårt hem.

Vilken musikhändelse har betytt mycket för dig under året? Varför?

Jag var tonåring under sent 90-tal, när skatepunken var som störst och band som Nofx, Strung Out, Lagwagon, Millencolin och Satanic Surfers var giganter inom scenen. Just Satanic Surfers fick jag aldrig möjligheten att uppleva live, förrän i november i år när dom under en ”reunion-turné” besökte Göteborg. Äntligen fick jag uppleva tonårsidolerna live, glömma gubbryggen för en stund, och känna mig som en tonåring igen.

Vad ser du fram emot 2019? Vad vill du skall blir sant på Evelyn Göteborg 2019?

Jag ser fram emot att börja inreda vår nya lokal, och anpassa den efter våra medlemmars önskemål och behov. Med så mycket extra yta kommer vi också kunna ta in fler medlemmar, så jag ser oerhört mycket fram emot att träffa nya musiker och hjälpa dom att utveckla sitt skapande på alla sätt jag kan. I och med att vi kan ta in fler medlemmar hoppas jag att vi under 2019 kan uppnå vårt jämställdhetsmål.

[unex_ce_button id="content_p7jkv9qf1" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="18px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#6e377b" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://evelyn.kulturens.se/index.php/highlights-2018/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]Fler highlights![/ce_button]